Flyer laten ontwerpen

We leven in een digitaal tijdperk. Toch mag je de kracht van een papieren flyer niet onderschatten. Flyeren zorgt namelijk voor een stukje persoonlijk contact met je doelgroep. Een goed uitgedacht flyer ontwerp zet mensen bovendien direct aan tot actie. Heb je nog niet zo’n groot budget? Dan is een flyer laten ontwerpen een budgetvriendelijke manier om reclame te maken voor je bedrijf. Redenen genoeg dus om te promoten met de ‘ouderwetse’ maar o zo effectieve flyer!

Wat is een flyer?

Een flyer is een vel papier dat een reclame uiting bevat. Een offline promotiemiddel dus voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging. Een flyer kan meerdere doeleinden hebben. Het kan een algemene promotie zijn voor je merk, een tijdelijke aanbieding aankondigen, een event promoten en meer! Een flyer wordt ook wel een pamflet of leaflet genoemd.  

Verschil tussen flyer en folder

Veel mensen halen de termen flyer en folder door elkaar. Toch zijn het twee verschillende producten. Een flyer is een enkelzijdig papier dat bedrukt kan worden aan de voorkant of voor-en achterkant. Een folder wordt vaak gevouwen en bevat meer informatie/tekst dan een flyer.

Bij Webmasters kun je terecht voor zowel flyer ontwerpen als folder ontwerpen!

Waarom een flyer maken?

 • Flyers zijn een relatief goedkoop promotiemiddel. Je kunt ze in grote aantallen laten drukken voor een paar tientjes.
 • Je kunt flyers heel doelgericht uitdelen of juist breed inzetten.
 • Het uitdelen van een flyer is tevens een persoonlijk contactmomentje met je doelgroep. Bij interesse kun je dus meteen een praatje aanknopen.
 • Flyers zijn handig om ergens achter te laten. In een wachtkamer of op een balie bijvoorbeeld. 
 • Flyers worden altijd even bekeken. Terwijl digitale advertenties regelmatig weg geklikt worden.
 • Een flyer bevat kort en bondig alle informatie die de ontvanger moet weten. Zoals een datum van een event, een tijdelijke actieprijs of kortingscode, of de contactgegevens van je bedrijf.

Flyer laten ontwerpen of zelf flyers online ontwerpen?

Heb je grafisch inzicht? Dan kun je een flyer natuurlijk prima zelf ontwerpen. Veel mensen maken daarbij gebruik van sjablonen die ze op internet vinden. Helaas is deze manier van ontwerpen niet erg origineel. Je krijgt dan een standaard flyer ontwerp die meerdere bedrijven gebruiken.

Wil je een flyer die jouw merk ademt en die volledig in jouw huisstijl is ontworpen? Dan is het slim om je flyer te laten ontwerpen door een professional.

Bedenk immers maar zo: je deelt flyers meestal uit aan mensen die daar niet om gevraagd hebben. Ze werpen een blik op je flyer en binnen een seconde beslissen ze of ze even lezen wat erop staat of dat ze de flyer in de prullenbak gooien.

Essentieel dus om de aandacht te trekken met jouw flyer! Wij ontwerpen prachtige flyers die de aandacht trekken van je doelgroep en die het juiste doel bereiken.

Je flyer laten ontwerpen door Webmasters

 • Wij ontwerpen flyers die aanzetten tot actie!
 • We maken flyers volledig afgestemd op jouw bedrijf.
 • Wij zorgen voor een flyer ontwerp in jouw huisstijl: met herkenbare kleuren, je eigen logo en passende fotografie.
 • We zorgen ervoor dat jouw flyer kort en bondig alle informatie bevat, zonder dat het te rommelig wordt of lappen tekst bevat.
 • Je mag zelf foto’s en teksten aanleveren, maar wij kunnen dit ook voor je doen.
 • Wij geven desgewenst advies over flyers drukken en de juiste papiersoort.
 • Je ontvangt een drukklaar bestand.
 • Bij ons betaal je altijd een vaste prijs voor het flyer ontwerp. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Flyers laten drukken

Wanneer je flyers laat drukken, kun je kiezen uit verschillende papiersoorten. Van dun papier tot bijna karton en van een matte flyer tot een hoogglans flyer. Welke keuze je maakt is geheel afhankelijk van het doel van de flyer en natuurlijk je budget. Ga je in grote aantallen flyeren, kun je het beste kiezen voor een lichte papiersoort om de kosten te drukken. Ben je werkzaam in een exclusiever segment? Dan is het wellicht passend om voor een wat luxere papiersoort te kiezen. Desgewenst kunnen wij je hierin adviseren. Ook houden wij bij het ontwerpen van flyers rekening met eventuele snijranden.

Kosten flyer ontwerpen

Dienst Prijs
Flyer laten ontwerpen € 99,- excl. btw.

Wij werken met een vaste prijs voor een flyer ontwerp. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Waar bureaus vaak torenhoge prijzen rekenen voor het ontwerpen van een flyer, houden wij de prijs graag betaalbaar. Zo is het voor zowel bestaande bedrijven als startende ondernemers interessant om te investeren in flyers.

Offerte aanvragen