Website laten maken

Ben je op zoek naar een professionele website, maar wil je daar niet teveel voor betalen? Schrik je van verhalen van mede-ondernemers die duizenden euro’s neertellen voor een goed werkende website? Wij ook.

Wij zijn Webmasters: ondernemers in hart en nieren. Daarom bouwen we betaalbare websites voor mede-ondernemers en particulieren. Een zeer professioneel webdesign voor een lage prijs. We vinden namelijk dat een website je vooral geld moet opleveren, niet kosten.

Professionele website laten maken

Je website is je online visitekaartje. Of jouw website nu bedoeld is voor je bedrijf, stichting, blog of hobby. Een professionele website is dé manier om online te communiceren met (potentiële) klanten. Een verzorgde en goed functionerende website is de eerste indruk die je achterlaat.

Goedkope website

Voor een goede website wil je natuurlijk niet teveel betalen. Als ondernemers begrijpen we dat. Wij bouwen goedkope websites die er niet goedkoop uitzien! Websites die aan alle moderne eisen voldoen en waarmee ontzettend veel mogelijk is. En dat alles voor een voordelige all-in prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Professioneel webdesign in je eigen huisstijl

Wij leveren altijd een professioneel webdesign in je eigen huisstijl. Zo creëer je herkenbaarheid voor je klanten. Bovendien straalt een goede huisstijl uit wat jij als ondernemer ook wilt uitstralen richting je klanten. Heb je nog geen eigen huisstijl? Geen probleem. Ook hiermee kunnen we je helpen.

Webshop laten maken

Wil je online producten verkopen? Dan heb je een webshop nodig. Omdat een webshop uit veel pagina’s en productteksten bestaat, kost het je al snel veel geld om een webshop te laten maken, maar niet bij ons.

Wij bespreken vooraf je wensen, hoeveel producten je in je webshop wilt plaatsen en maken een goedkope all-in prijs. Ook zorgen we ervoor dat het daarna erg eenvoudig is om zelf je webshop te beheren en bij te houden.

Eenvoudige website laten maken

We bouwen een website geheel naar jouw wensen. Ben je op zoek naar een eenvoudige website met niet teveel toeters en bellen? Regelen we. Wil je een blog met allerlei plug-ins en social media buttons? Regelen we. Wil je een complete webshop? Regelen we.

Bovendien werken we met een zeer gebruiksvriendelijk CMS. Wanneer de website af is, kun je zeer eenvoudig zelf je website beheren. Een extra pagina, artikel of product toevoegen is dus geen probleem. Dat bespaart kosten!

Webdesign door Webmasters Breda

Goedkope website met domeinnaam

Bij een website hoort natuurlijk een eigen domeinnaam. Heb je nog geen domeinnaam? Dan gaan we die regelen voor je. Heb je al wel een domeinnaam? Dan kunnen we deze eenvoudig voor je overzetten naar de nieuwe website.

Zoekmachine optimalisatie: een SEO geoptimaliseerde website

Herken je het? Je hebt een website, maar hij is zo’n beetje onvindbaar in Google. Je staat ergens op pagina 18 en loopt daardoor veel klanten en omzet mis. Want laten we eerlijk zijn: veel mensen kijken niet verder dan pagina 1-3 in zoekmachines.

Wij zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines door middel van SEO!

 

Wat is SEO?

SEO betekent letterlijk Search Engine Optimization. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Dankzij SEO zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

  • We doen een zoekwoordanalyse, waardoor we kunnen zien op welke termen gezocht wordt in jouw branche / doelgroep.
  • We schrijven vervolgens SEO geoptimaliseerde websiteteksten die goed ranken in de zoekmachines.
  • We zorgen tevens voor goede H1, H2, H3 koppen en SEO geoptimaliseerde meta-omschrijvingen.

Responsive website

Al onze websites zijn 100% responsive. Dat betekent dat je website goed werkt op ieder apparaat (pc, tablet of mobiel).

Bovendien zijn onze websites standaard https beveiligd!

Kort samengevat: dit doen we:

  • Professioneel websitedesign voor een lage prijs.
  • SEO geoptimaliseerde websiteteksten zodat je website goed vindbaar is in zoekmachines.
  • Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem die je zelf eenvoudig kunt bijhouden.
  • Aanmaken of overzetten van je domeinnaam + aanmaken mailbox en mailadres met je eigen domeinnaam.
  • Wij kunnen desgewenst ook een logo en huisstijl voor je ontwerpen.

Wie we zijn

Wij zijn Davy en Natascha: broer en zus en tevens ondernemers die de handen ineen hebben geslagen. Davy verzorgt professioneel webdesign, logo’s en huisstijlen. Natascha is een gediplomeerd journalist met jarenlange ervaring in SEO optimalisatie van websites.

Onze kernwaarden zijn: menselijk, doelgericht en efficiënt.

Prijzen

Weten wat de kosten zijn voor het laten maken van een website?

Diensten Prijs
Website / webshop | Webdesign (1-10 pagina's) Vanaf € 595,-
Website / webshop | Webdesign + SEO teksten (1-10 pagina's) Vanaf € 1495,-
Website / webshop | (> 10 pagina's) Prijs op aanvraag

Let op: na afloop van ons werk betaal je voor hosting € 7.50 of € 15,- per maand. Dit betaal je rechtstreeks aan de hostingpartij.

Offerte aanvragen