Logo laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een professioneel logo? Voor je website, blog of voor je bedrijf? Wij zijn Webmasters en voor slechts € 99,- ontvang je een kwalitatief logo ontwerp in je mailbox.

Bedrijfslogo maken

Heb je een onderneming? Daar hoort een logo bij! Een logo straalt uit wat je als merk wilt vertellen. Ook zorgt een sterk logo voor herkenbaarheid. In één oogopslag ziet een (potentiële) klant dat het om jouw bedrijf gaat. Een goed logo is in feite je visitekaartje.

Of je nu een zakelijk, strak of juist speels logo wilt: wij maken voordelig een professioneel logo waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet. In welke branche je ook werkzaam bent.

Logo laten ontwerpen? Professioneel, snel en goedkoop!

De meeste van onze klanten zijn startende ondernemers. Bij het starten van een bedrijf komt namelijk veel kijken. Het laatste wat je dan wilt is veel geld kwijt zijn aan een logo design. Omdat we zelf ondernemers zijn, snappen we dat. Wij helpen je graag met een professioneel logo voor een betaalbare prijs!

Logo ontwerpen

Er komt stiekem veel kijken bij het ontwerpen van een logo.

  • Welk lettertype (typo) gebruik je?
  • Welke kleuren passen bij je merk?
  • Welke grafische elementen wil je in je logo?
  • Hoe zorg je ervoor dat dit alles een geheel wordt en dat jouw logo herkenbaar wordt?
  • En het belangrijkst: hoe zorg je ervoor dat je logo jouw klanten aanspreekt?
  • Dat het de imago van je merk weergeeft?

 

Veel bedrijven worstelen met een goed logo of laten het voor honderden euro’s uitbesteden bij een duur bureau. Zonde, vinden wij. Bij ons krijg je voor € 99,- een zeer professioneel logo ontwerp.

Professioneel logo ontwerp

Onze missie is om jouw merk er professioneel uit te laten zien. Dat begint met een professioneel logo ontwerp. Daarnaast kunnen we een gehele huisstijl voor je ontwerpen die je voor al je bedrijfsuitingen kunt gebruiken. Denk aan visitekaartjes en flyers. Bovendien bouwen we ook complete websites voor een aantrekkelijke prijs

Logo laten ontwerpen: hoe werkt het?

  • Eerst plannen we een call met je in om je wensen te bespreken. 
  • Je ontvangt van ons een professioneel logo design.
  • Mocht je niet helemaal tevreden zijn of wil je wat verschillende ontwerpen uitproberen? We passen het ontwerp 1x kosteloos voor je aan. Voor iedere extra correctieronde daarna vragen we een kleine meerprijs. 

In welk bestand wordt mijn logo aangeleverd?

Wij leveren logo’s aan als png-, pdf- of jpg-bestand.

Logo laten ontwerpen kosten

Dienst Prijs
Logo ontwerp € 99,- (excl. btw)

Dit is een vaste prijs. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Goedkoop logo laten maken

Wij vinden dat een professioneel en uniek logo niet duur hoeft te zijn.

Wij kunnen jouw nieuwe logo goedkoop aanleveren omdat we snel en efficiënt werken. Door jarenlange ervaring met logo ontwerp, kunnen we snel schakelen.

Wel zo handig: zo heb je snel je nieuwe bedrijfslogo en kun je direct weer door met ondernemen.

Offerte aanvragen