Visitekaartjes laten ontwerpen

Hoe digitaal ons leven tegenwoordig ook is: als bedrijf kun je eigenlijk niet zonder visitekaartje. Visitekaartjes zijn altijd handig om op zak te hebben. Spreek je een potentiële klant? Hoppa, uitdelen dat kaartje! En laten we eerlijk zijn: een visitekaartje staat natuurlijk een stuk professioneler dan je contactgegevens op de achterkant van een bierviltje of kassabonnetje krabbelen.

8 tips voor een professioneel visitekaartje ontwerp

Een visitekaartje is een belangrijk promotiemiddel voor je bedrijf. Het is dus aan te raden om zeker aandacht te besteden aan het ontwerp van je visitekaartje.

 • Een goed visitekaartje is overzichtelijk. In één oogopslag moet de ontvanger de juiste gegevens kunnen vinden. Een rommelig kaartje is een no go.
 • Het ontwerp van je visitekaartje moet uitstralen wat je bedrijf ook uitstraalt. Een visitekaartje van een advocaat ziet er daarom heel anders uit dan dat van een kunstenaar.
 • Je visitekaartje moet betrouwbaarheid uitstralen.
 • Verwerk je huisstijl en logo in je visitekaartje. Zo ziet je (potentiële) klant in één oogopslag dat het jouw visitekaartje is.
 • Bedenk of je een liggend of staand visitekaartje wilt. Het is noodzakelijk om dit te bedenken voordat je start met ontwerpen.
 • Wanneer je budget het toelaat, kies dan voor een dikkere papiersoort. Een kwalitatief visitekaartje oogt professioneler.
 • Kies of je een mat visitekaartje wilt of liever een hoogglans visitekaartje. Het één is natuurlijk niet perse beter dan het ander, maar het geeft wel een hele andere look and feel wanneer je ze laat drukken!
 • Wees origineel! Maar maak er geen circus van.

Visitekaartje laten ontwerpen of zelf doen?

Zoals hierboven beschreven komt er best veel kijken bij het ontwerpen van een visitekaartje. Misschien ben je hier zelf heel handig in, maar je kunt het ook uitbesteden.

Wij ontwerpen professionele visitekaartjes voor ondernemers. Het maakt daarbij niet uit in welke branche je actief bent. We ontwerpen van zakelijk tot kunstzinnig, van kleur tot zwart/wit en alles daartussenin.

Welke gegevens staan er op je visitekaartje?

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf welke gegevens je op je visitekaartje zet. Om je een idee te geven van de standaard:

 • Bedrijfsnaam
 • Naam en functie
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Website
 • KvK-nummer.

Afmetingen van een visitekaartje

De standaard afmeting van een visitekaartje is 8.5 x 5.5 cm. Wanneer je je visitekaartjes laat drukken, kun je nog wel eens te maken krijgen met marges zoals snijranden. Hier houden wij rekening mee bij het ontwerpen van je visitekaartje.

Visitekaartjes ontwerpen: zo gaan we te werk

Wanneer je ons vraagt om je visitekaartjes te ontwerpen, beginnen we natuurlijk met het doornemen van je wensen. Heb je al een logo? Dan vragen we je die naar ons door te sturen. Heb je nog geen logo? Geen probleem: wij ontwerpen ook logo’s.

We gaan voor je aan de slag en binnen enkele dagen ontvang je het ontwerp drukklaar in je mailbox. Ben je nog niet helemaal tevreden? Dan passen we het ontwerp uiteraard kosteloos voor je aan.

Logo, huisstijl en visitekaartje laten ontwerpen

Ben je een startende ondernemer? En zoek je niet alleen een visitekaartje, maar ook nog een logo en huisstijl? Wij bieden ook een compleet huisstijlpakket aan voor een voordelige prijs.

Drukklaar visitekaartje

Na het ontwerpen van je visitekaartje, krijg je van ons een drukklaar bestand. We leveren het ontwerp aan in PDF, PNG en/of JPG formaat.

Visitekaartje laten ontwerpen kosten

Dienst Prijs
Visitekaartjes laten ontwerpen (voor- en achterzijde) € 99,- excl. btw.

Offerte aanvragen