Over Webmasters

Hoi! Leuk dat je onze website bekijkt. Ik ben Natascha en samen met mijn broer Davy vorm ik het team achter Webmasters. Opgericht in 2021, maar met een flinke dosis ervaring op zak. We zijn een informeel en gemotiveerd bedrijf uit het altijd gezellige Breda.

Ik ben gediplomeerd journalist en heb ruim 10 jaar ervaring in tekstschrijven. Mijn expertise ligt op het gebied van SEO. Met andere woorden: ik weet hoe ik jouw website beter vindbaar kan maken in zoekmachines zoals Google. Dat doe ik met een gedegen zoekwoordonderzoek en prettig leesbare teksten.

Daarnaast word ik veel ingehuurd voor het schrijven van blogs en social media beheer. Maar ook voor o.a. tekstcorrecties, persberichten en nieuwsbrieven. 

Mijn broer Davy is de creatieve helft van het duo. Hij verzorgt webdesign, (bedrijfs)logo’s, flyers, visitekaartjes, voice-over werk en meer! Wist je dat hij ook coverarts en albumhoezen ontwerpt voor artiesten en podcast-makers?

 

Waar wij om bekend staan zijn onze aantrekkelijke prijzen. Die prijzen hanteren we omdat we zelf ook ondernemers in hart en nieren zijn. Als geen ander weten we wat er allemaal op je afkomt als je een bedrijf begint of runt. En welke kosten daarbij komen kijken. Wij willen daarom een betaalbare oplossing bieden aan mede-ondernemers.  

Kortom: bij ons heb je vrijwel alle creatieve disciplines onder één dak.

 

We create your idea. Let’s boost your business!

 

Natascha & Davy
Webmasters