Voicemail of voice-over laten inspreken

Op zoek naar een stem die jouw verhaal vertelt? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsvideo? Of zoek je iemand die met een prettige stem jouw voicemail kan inspreken? Wij zijn Webmasters en helpen je graag aan dat prettige geluid voor jouw bedrijf.

Voice over boeken

Heb je een bedrijfsvideo, instructievideo of commercial gemaakt? En zoek je nog een prettige stem die jouw video inspreekt?

Bij ons kun je terecht voor een professionele (mannelijke) voice-over stem in studiokwaliteit.

Voicemail laten inspreken

Je hebt een oproep gemist… vervelend! Met een professionele voicemail is dit echter geen enkel probleem. Een goede voicemail zorgt ervoor dat de beller precies wat hij nu kan doen. Je voicemail inspreken, terugbellen op een ander tijdstip, wachten tot jij vanzelf contact opneemt een appje sturen, etc..

 

Een voicemail moet prettig zijn om naar te luisteren en tevens jouw imago als bedrijf uitstralen. Het inspreken van een voicemail lijkt een eenvoudig klusje, maar is het vaak niet!

Je verspreekt je. Het komt niet over zoals je bedoeld had of het klinkt te standaard. Je bent niet de eerste die het na 10 pogingen opgeeft. Vanaf slechts € 50,- spreken wij een professionele (bedrijfs)voicemail voor je in.

 

Zo gaan we te werk:

  • We luisteren naar je wensen. Zoek je iets zakelijks? Of juist speels en origineel?
  • We schrijven een scriptje uit in jouw tone of voice.
  • Je voicemail wordt ingesproken in professionele studiokwaliteit.

Voicemail en voice-over in professionele studiokwaliteit

Wij leveren aan in mp3 of wav formaat. 320 kbps.

Prijzen

Product Prijs
Voicemail inspreken € 50,-
Voicemail inspreken (incl. script uitschrijven) € 65,-
Voice-over (studiokwaliteit) Vanaf € 149,-

Offerte aanvragen