Tekstschrijver Breda

Op zoek naar een freelance tekstschrijver uit Breda? Mijn naam is Natascha en ik schrijf professionele teksten die jouw verhaal vertellen.

Je kunt mij o.a. inhuren voor:

 • SEO websiteteksten;
 • Productteksten voor webshops;
 • Blogs;
 • Persberichten;
 • Tekstcorrecties;
 • SEO optimalisaties;
 • Flyer- en brochureteksten.

Copywriter Breda

Als gediplomeerd copywriter uit Breda - met tevens jarenlange ervaring in marketing en SEO - help ik bedrijven aan ijzersterke content.

Kwaliteit en creativiteit staan bij mij voorop. Net als de welbekende Brabantse no nonsense mentaliteit. Als copywriter uit Breda schrijf ik foutloos en werk snel. Bovendien weet ik voor iedere boodschap en voor ieder bedrijf de juiste tone of voice te vinden.

Websiteteksten Breda

Heb je een mooie website, maar is tekstschrijven niet helemaal je ding? Of heb je er simpelweg geen tijd voor?

Als ervaren tekstschrijver uit Breda schrijf ik snel en efficiënt kwalitatieve websiteteksten. Ik luister en vertaal jouw visie vervolgens naar professionele online content. Of je nu een product verkoopt of een dienst. Of je nu een ondernemer bent of hobbyist. Ik neem het schrijfwerk graag voor je uit handen, zodat jij je weer volledig kunt focussen op waar je goed in bent!

Bovendien zorg ik er altijd voor dat websiteteksten volledig SEO geoptimaliseerd zijn, en dus goed vindbaar in zoekmachines.

SEO specialist Breda

Herken je het? Je hebt een website, maar hij is zo’n beetje onvindbaar in Google. Je staat ergens op pagina 18 en loopt daardoor veel klanten en omzet mis. Dat is waar SEO om de hoek komt kijken. Gelukkig weet deze SEO specialist uit Breda raad!


Wat is SEO?

SEO betekent letterlijk ‘Search Engine Optimization’. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie. Dankzij SEO optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

SEO tekstschrijver Breda

Hoe ik te werk ga bij het schrijven van SEO webteksten:

 • Ik doe eerst een uitgebreide zoekwoordanalyse. Daarmee kan ik zien op welke termen gezocht wordt in jouw branche en door jouw doelgroep.
 • Vervolgens schrijf ik SEO geoptimaliseerde websiteteksten die goed ranken in zoekmachines.
 • Daarnaast zorg ik voor goede H1, H2, H3 koppen en SEO geoptimaliseerde meta-omschrijvingen.

 

Wil jij dat jouw website ook beter scoort in zoekmachines? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Blogger Breda

Blogs vertellen op een informatieve of juist speelse manier een verhaal. Bloggen kun je over ieder onderwerp. Van knuffels haken tot ingewikkelde juridische vraagstukken. De kunst is om jouw doelgroep te informeren en interesseren. Én misschien wel subtiel te verleiden tot een aankoop! Ben je op zoek naar een blogger uit Breda? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Blogs die je klanten en omzet opleveren

Er wordt vaak te simpel gedacht over blogs. Dat het vooral ‘voor de fun is’. Maar wist je dat je veel klanten en omzet kunt binnenhalen door middel van blogs? En dat er veel succesverhalen zijn van blogs die zijn uitgegroeid tot winstgevende bedrijven?

Hoe dat werkt? Voordat mensen overgaan tot een aankoop (of dat nu een nieuwe waterkoker is of een bezoekje aan de fysio) zoeken ze eerst online naar meer informatie. Ze kijken, vergelijken en lezen zich in.

Blogs zijn het ideale medium om potentiële klanten op een laagdrempelige en vrijblijvende manier kennis te laten maken met jou, je expertise en je bedrijf. Blogs overtuigen geïnteresseerde lezers als het ware in een vroeg stadium tot het doen van een aankoop.

Als blogger uit Breda zorg ik voor goede, spraakmakende blogs over jouw product, dienst of expertise. Zo komen de klanten en omzet vanzelf. De informatie die ze zoeken vinden ze immers op jouw website!

 

Belangrijk: de blogs die ik schrijf worden volledig SEO geoptimaliseerd. Zo zijn jouw blogs niet alleen superleuk om te lezen, maar worden ze ook goed gevonden in de zoekmachines!

Tekstschrijver Breda

Freelance tekstschrijver Breda

Ik werk als freelance tekstschrijver in de breedste zin van het woord. Naast webteksten en blogs kun je bij mij dus ook terecht voor bijvoorbeeld persberichten, artikelen, flyer- en brochureteksten of social media posts.

Benieuwd wat deze tekstschrijver uit Breda voor jou kan betekenen? Stuur me een berichtje!

Creatieve content

Op zoek naar een creatief schrijver? Naast een journalistiek diploma ben ik tevens afgestudeerd met een minor ‘Creatief Schrijven’. Ik ben in staat om jouw verhaal op een unieke en originele wijze te vertellen. Vertel me jouw idee. Ik vind er de juiste woorden voor.


Tekstcorrecties en optimalisaties

Heb je zelf veel tijd en moeite gestoken in teksten, maar zoek je nog iemand die ze kritisch voor je naleest en de laatste puntjes op de ‘i’ zet? Ik verzorg tevens correcties en optimalisaties van bestaande teksten.

Ook kan ik bestaande webteksten en blogs SEO optimaliseren, waardoor ze beter vindbaar worden. Zo krijgt jouw website een boost in de zoekmachines!

Dit ben ik in een notendop:

 • Freelance tekstschrijver uit Breda.
 • Gediplomeerd journalist met 10+jaar ervaring.
 • Gespecialiseerd in SEO en websiteteksten.
 • Creatief schrijven en bloggen.
 • Geschreven voor grote (en natuurlijk ook minder grote) Nederlandse merken.

Tarief

Product Prijs
Tekstschrijver € 70,- / uur.

Offerte aanvragen